Un an de suzuki-romania.ro

In urma cu un an, in aprilie 2007, lansam site-ul oficial Suzuki Romania. Era un drum nou pentru noi, nu stiam la ce sa ne asteptam, insa, dupa un an si sute de mii de vizitatori, www.suzuki-romania.ro a ajuns o prezenta notabila pe internet in domeniul de vanzari de automobile Suzuki. Site-ul a trecut prin mai multe transformari de design, structura si continut, caracterul sau dinamic tinand cont de nevoile clientilor nostri. Am dezvoltat si o sectiune de blog, astfel incat sa fim mai aproape de vizitatorii nostri cu ultimele informatii si promotii, si in care sa putem comenta tenditele de pe piata.
In ultimul an Redtor a inaugurat la Oradea cea mai mare platforma showroom & service Suzuki din tara, astfel incat suntem si o prezenta fizica reala pe piata auto din Romania.
In perioada urmatoare vom incerca pe cele doua planuri: fizic si online, sa va facem cunoscuta valoarea automobilelor Suzuki, iar suzuki-romania.ro sa fie principalul mijloc de informare. Asadar La Multi Ani Suzuki Romania.

Lasa un Raspuns