S-a inaugurat noul show-room Suzuki

Un show-room de 9000 de metri patrati, multa munca si bani investiti. Aceasta este cea mai noua investitite imobiliara din Oradea, show-room-ul Suzuki. Acesta a fost inaugurat oficial, in luna februarie 2008, in prezenta directorului Suzuki Romania, Koczan Ferenc, a vicepresedintelui fabricii Suzuki din Ungaria, Takeuchi Hisashi, a directorului de marketing Takayuki Guchi, a primarului municipiului Oradea Mihai Groza, si a numeroase altor personalitati din Oradea, clienti si reprezentanti ai institutiilor financiare.

Istorie si avangardism. Acestea sunt doua dintre caracteristicile noului show-room Suzuki, imbinata cu modernismul si eleganta cladirii inaugurate, ieri, de dealerul Redtor Automoto. Show-room-ul se intinde pe o suprafata de 9000 de metri patrati si este este rezultatul unui efort financiar considerabil.

“Aceste show-room este construit dupa normele europene si satisface si normele Suzuki. Dispunem de un service autorizat, livram in 24 de ore orice masina din stocul nostru. Punem la dispozitia clientilor si sistemul buy-back astfel incat in 2-3 ore clientul care vrea sa isi schimbe masina veche poate pleca cu una noua”, spune Cristian Tor, unul dintre cei doi asociati.

“Am muncit cu toţii sapte luni de zile pentru a realiza acest show-room si inca mai avem de lucru în continuare. A trebuit sa ne luptam cu vremea rea, au fost doua luni cu ploaie în 2007, care ne-a împiedicat sa deschidem acest show room si mai repede. Noi speram, pe fondul interesului pe care romanii il au fata de Suzuki, sa dinamizam vanzarile, sa avem o crestere comparative cu anul trecut”, a declarat Redli Oliver, celalalt actionar al importatorului Suzuki.

“Romania are un potenţial urias, de aceea compania Suzuki are intenţii serioase privind aceasta piaţa si vom face o promovare agresiva în Romania”, precizeaza Takeuchi Hisashi, vicepresedintele Magyar Suzuki Corporation.

Va invitam sa vizitati noul show-room Suzuki, situat in Oradea, pe Calea Aradului, nr. 93 vis-à-vis de Aeroportul Oradea.


Show Room Suzuki 01 Show Room Suzuki 02 Show Room Suzuki 03 Show Room Suzuki 04 Show Room Suzuki 05
Show Room Suzuki 06 Show Room Suzuki 07 Show Room Suzuki 08 Show Room Suzuki 09 Show Room Suzuki 10
Show Room Suzuki 11 Show Room Suzuki 12 Show Room Suzuki 13 Show Room Suzuki 14 Show Room Suzuki 15
Show Room Suzuki 16 Show Room Suzuki 17 Show Room Suzuki 18 Show Room Suzuki 19 Show Room Suzuki 20
         

2 Raspunsuri la “S-a inaugurat noul show-room Suzuki”

  1. andi Spune:

    puneti pe site si preturile la ATV-uri!

  2. admin Spune:

    momentan nu suntem si dealer-i de ATV si motociclete

Lasa un Raspuns