Suzuki Romania prezentare

Suzuki Redtor Automoto – importator si distribuitor oficial pentru toata gama de autoturisme Suzuki: Suzuki Grand Vitara, Suzuki Jimny, Suzuki SX4, Suzuki Swift si Suzuki Ignis. Livrarea se face in 24 de ore si preturile incep de la 6999 Euro, plus TVA. Gama de autoturisme Suzuki cuprinde diferite modele potrivite pentru diferite nevoi.

Modele Suzuki

Vehicule cu tractiune integrala de la cel mai mic Suzuki Ignis, o masina care se integreaza foarte bine in aglomeratiile cotidiene, dar totodata se comporta excelent intr-o plimbare la munte, pe drumurile de tara, drumuri semi-accidentate.

Suzuki SX4 4×4 un mini SUV in care toata familia se poate duce in weekend la casa de la munte fara ca zapada sau drumurile forestiere sa ii creeze probleme datorita sistemului de blocare diferential actionabil de la butonul 4×4, dar care la fel de bine poate sa il duca pe proprietar la birou sau la cumparaturi.

Suzuki Jimny un catarator in adevaratul sens al cuvantului pentru care nu prea exista piscuri pe care sa nu le poata cuceri. Elegatul SUV Suzuki Grand Vitara care ofera prestanta omului de afaceri care il conduce si totodata siguranta si un confort deosebit, chiar si in calatoriile foarte lungi.

Nu trebuie uitat Suzuki Swift un autoturism care se strecoara in aglomeratie si isi gaseste loc de parcare oriunde, fiind mic si agil cu veleitati sportive puternic conturate atat la aspect cat si la comportament.

Va asteptam sa vizitati site-ul nostru www.suzuki-romania.ro si sa ne contactati la numerele de telefon:0359-806426, 0259-410660 sau 0726-202006.

Lasa un Raspuns